top of page

Vårt kassasystem

Flexibla Kassasystem med Molnlagring

Vårt kassasystem ger dig friheten att hantera ditt företags verksamhet var du än befinner dig. Skriv ut rapporter, justera priser och lägg till artiklar med enkelhet, tack vare molnbaserad lagring. Integrera smidigt med ditt bokföringssystem eller skicka filer direkt till din redovisningskonsult, allt för att effektivisera din ekonomihantering. Vid behov står vårt supportteam redo att ge dig omedelbar hjälp och insikter om hur ditt system presterar.

Data Cloud
Electrical engineer working on circuit board

Optimerad Hårdvara för Sömlös Integration

Välj hårdvara som är noggrant testad och validerad för att fungera sömlöst med vår mjukvara. När uppdateringar genomförs, kan du lita på att din hårdvara omedelbart anpassar sig och fungerar effektivt utan avbrott. Vi säkerställer att varje komponent i ditt kassasystem är optimerad för maximal prestanda och pålitlighet, så att du kan fokusera på din verksamhet med full tillit till dina verktyg.

Alla dom vanliga funktionerna PLUS mycket mer

Vårt kassasystem erbjuder standardfunktioner och mycket mer för att maximera effektiviteten i din verksamhet. Det inkluderar avancerad bordshantering, möjligheten att skriva ut kvitton direkt från mobila betalterminaler, samt ta beställningar via plattor vid bordet som direkt kommunicerar med köket eller baren. Detta bidrar till en smidigare arbetsprocess och förhöjer den totala effektiviteten i ditt företag, vilket gör vårt system till ett överlägset val för din verksamhet.

programmering Console
A920Pro Product Images  (3).png

Säkra transaktioner

Vårt system garanterar säkra transaktioner med kassakopplade stationära och mobila betalterminaler, vilka minimerar risken för fel och ökar pålitligheten. Allt är utrustat med den senaste säkerhetstekniken för att skydda både ditt företag och dina kunders information.

Xpedite 2.0 POS

Xpedite 2.0 POS är ett heltäckande och certifierat kassasystem anpassat för alla typer av verksamheter. Systemet erbjuder integration med betalkortsterminaler för snabba transaktioner, möjligheten att koppla ihop flera kassor eller butiker, och stöd för egna kundkort. Paketet inkluderar kassaprogram, betalkortsmodul, webbadministration, produktsupport och en uppdateringsgaranti, vilket gör det till en robust lösning för moderna företagsbehov.

Skriva på glas

Vill du veta mer?

Vill du utforska hur vårt system kan revolutionera er service och försäljning? Vi är övertygade om att möjligheterna är oändliga med vår lösning. Fyll i kontaktformuläret för en personlig genomgång av hur vi kan bidra till er verksamhets framgång, och vi återkommer till er snarast.

Tack för ditt meddelande!

Eller ring oss: +46(0)10-3037890

bottom of page