top of page

Anpassningsbara Betalterminaler för Varje Typ av Verksamhet

På Xpedite förstår vi vikten av mångsidighet i betalningslösningar. Våra betalterminaler är utformade för att möta behoven hos alla typer av verksamheter, stora som små. Med stöd för en rad betalningsmetoder, inklusive Apple Pay, Google Pay, kontaktlösa betalningar, chip och magnetkort, säkerställer vi att dina kunder alltid har en smidig och snabb betalningsupplevelse.

Flera Alternativ för Flexibilitet

Välj mellan kassakopplade, fristående eller mobila betalterminaler för att passa just din affärsmodell. Våra lösningar är snabba, säkra och ger dig friheten att välja den bästa lösningen för din verksamhet, oavsett om du behöver mobilitet eller en fast installation.

Snabb Leverans för Omedelbara Behov

Vi förstår att tiden är avgörande. Därför erbjuder vi snabb leverans av betalterminaler – inom 72 timmar efter att alla nödvändiga godkännanden är på plats. På så sätt kan du snabbt komma igång och inte missa viktiga försäljningstillfällen.

Kostnadseffektiv Lösning för Nystartade och Mindre Företag

Xpedite har betalterminaler som är en idealisk lösning för nystartade och mindre företag. Med en initial kostnad från endast 399 kr och konkurrenskraftiga transaktionsavgifter erbjuder vi en ekonomisk lösning som stödjer din verksamhets tillväxt utan tunga initiala investeringar eller månadsavgifter!

 

 

Genom att samarbeta med Xpedite får du inte bara tillgång till toppmoderna betalterminaler, utan också ett partnerskap som stödjer och förstår din affärs unika behov.

Betalterminal

Avancerad Teknik för Optimal Kundinteraktion

Våra betalterminaler är konstruerade med fokus på användarvänlighet och säkerhet. Med en stor, tydlig display främjar de en professionell kundupplevelse. Tack vare en kraftfull processor accelereras betalningsprocessen samtidigt som säkerheten maximeras. Flexibiliteten är oöverträffad med flera anslutningsalternativ som Wi-Fi, Bluetooth och Ethernet, vilket gör terminalerna idealiska för en mängd olika affärsmiljöer.

Flexibel Korttidshyra för Säsongsdriven Verksamhet

Behöver du en betalterminal på kort sikt? Våra korttidshyror är perfekta för säsongsbetonade verksamheter eller popup-butiker. Vi erbjuder snabba lösningar med komplett paket som inkluderar kortinlösenavtal, redo att användas inom 72 timmar.

Låt oss skräddarsy den optimala betallösningen för ert företag.

Genom att fylla i vårt kontaktformulär garanterar vi en snabb uppföljning för att diskutera era specifika behov och hur vi kan hjälpa er att nå era affärsmål. Kontakta oss idag och ta ett steg mot en mer effektiv betalningshantering.

Kontakta Xpedite för Din Betalterminalslösning

Om du funderar på att beställa eller önskar mer information om våra betalterminaler, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att erbjuda personlig service och svara på dina frågor.

Skicka ett e-postmeddelande till kundservice@xpedite.se eller ring oss direkt på +46(0)10-3037890. Du kan även använda formuläret här på sidan.

 

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för din verksamhet.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page